Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte egykori játékosát az Interhez csábítaná – sajtóhír

A Chelsea-nél dolgoztak együtt, ahol az olasz mester egyik nagy kedvence volt a nigériai szélső, most újra csapatában szeretné tudni sajtóinformációk szerint.

Az Inter vezetőedzője, Antonio Conte, korábbi játékosát, Victor Mosest szeretné a Serie A-ba csábítani, írja az átigazolásokban jártas Gianluca Di Marzo. A 29 éves nigériai játékos jelenleg a Fenerbache gárdájánál van kölcsönben, ahonnan nyáron visszatér a Chelsea együtteséhez a kölcsönből, de le fog járni a kontraktusa, így ingyen igazolható lesz. Ezért is lehet esélye még most a “kék-feketéknek” a szerződtetésére, mert a Chelsea ennek következtében egy kevés pénzt kaphatna érte.

Conte azért szeretné Mosest, mert nagy teherbírású, és állítsa szerint azon játékosok egyike, aki azt csinálja pontról pontra minden egyes szituációban, amivel az edző megbízza őt, de ha padozik, akkor sem szól egy szót sem.

Moses a török klubnál nem érzi jól magát, ami a kapott lehetőségein is meglátszik, ugyanis mindösszesen 7 találkozón szerepelt, amelyeken 1 gólt és 1 gólpasszt sikerült összehoznia, így könnyedén otthagyná az együttest.