Az Inter játékosa a Bundesligában köthet ki – sajtóhír

Sz.Patrik
Sz.Patrik
újságíró, 2020 január 18. 13:15

Az Inter nyári szerzeménye elégedetlen helyzetével, akár csak a “kék-feketék” az ő teljesítményével, így távozhat.


Két Bundesliga csapat is, nevezetesen a Werder Bremen és a RB Leipzig is érdeklődik az Internazionale fiatal jobboldali középpályása, Valentino Lazaro iránt, a Sky Sports értesülései szerint.

Az első lépéseket a Werder Bremen tette meg a hét elején, a brémaiak véglegesen szerették volna szerződtetni a játékost és nem csak kölcsönvenni, ahogy azt az Inter szeretné, így az ajánlatukat vissza is utasította a milánói gárda, mondván, hogy kevés az az összeg amit adnának érte és egyébként is inkább kölcsönadnák őt.

Mostanra pedig már Gulácsi Péter és Willi Orbán klubja is beszállt a küzdelembe Lazaróért, akit kölcsönvennének a következő fél évre, de szeretnének végleges megvásárlási opciót is a Lipcseiek. Ugyanis, ha jól teljesít az osztrák válogatott játékos, akkor szeretnék szerződtetni őt.

A 23 éves középpályás az elmúlt nyáron érkezett az Interhez 22.4 millió euróért. A kék-feketéknél eltöltött fél esztendő alatt 11 mérkőzésen kapott lehetőséget minden versenysorozatot figyelembe véve, azonban ezeken csak 513 perc jutott neki összesen, ennek következtében érthető a csalódottsága.