Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékoscserére készül a Barcelona és a Juventus – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint előrehaladott tárgyalások folynak a Barcelona és a Juventus elöljárói között a két csapat egy-egy komoly játéktudással rendelkező középpályása megcserélését illetően…

A La Repubblica beszámolói szerint a Barcelona és a Juventus vezetősége egy komoly horderejű csereüzlet lebonyolítására készül, miután a torinóiak a hosszú ideje megszerezni kívánt Ivan Rakitic játékjogáért cserébe odaadná Federico Bernardeschit a katalánoknak, aki a középpálya mellett a szélső támadó posztokon is opciós lehetőséget nyújthatna a katalánok számára.

A 31 esztendős Rakitic távozásával kapcsolatban már hónapok óta felröppentek a hírek, a vb-ezüstérmes játékos azonban hűséget fogadott a katalán klubnak. Más kérdés, hogy az idei szezonban látványosan kevesebb lehetőséghez jutott, és amennyiben nem kerül meghosszabbításra jövő nyáron lejáró szerződése, akkor kénytelen lesz mégis a távozás mezejére lépni. A Juventus pedig kétségkívül az egyik legrégebb óta fennálló kérője.

A 25 éves Bernardeschi két és fél évvel ezelőtt igazolt az olasz rekordbajnokhoz a Fiorentinától, azonban Cristiano Ronaldo posztriválisaként jobbára csak epizódszerep jut neki, technikai képességei és robbanékonysága révén pedig mindenképpen több van benne annál, hogy csak peremember legyen. Talán éppen az edzőváltáson átesett Barcában tudna több játéklehetőséget követelni magának a mindkét szélen is bevethető játékos.