Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: A City otthon botlott a Crystal Palace ellen – videóval

A hajrában fordított a Manchester City, ám Fernandinho öngóljával a véghajrában mégis elcsent egy pontot a Palace. Az Arsenal is a hajrában bukta a 3 pontot. 

Manchester City – Crystal Palace 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Agüero (82.,87.) ill. Tosun (39.), Fernandinho (o.g. 90.)

Tosun megszerezte első gólját a Palace színeiben és ez egészen a hajráig úgy festett, hogy 3 pontot fog érni, ám ekkor jött a bombaformában lévő Agüero, aki 5 perc alatt megfordította a találkozót. Ám az Etihad közönsége nem örülhetett a végén, ugyanis Zaha elfutása és éles beadása a kapu előtt Fernandinhot találta meg, akinek a lábáról saját kapujába pattant a labda, ezzel pedig meglett a bravúr és a pont az Etihadban. Ez pedig a végelszámolósnál nagyon értékes lehet a londoni csapatnak.

A meccs összefoglalója:

Arsenal – Sheffield Utd. 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Martinelli (45.) ill. Fleck (83.)

Gabriell Martinelli révén megszerezte a vezetést az Arsenal az első félidő lefújása előtt. Helyzeteik ellenére azonban nem tudták megszerezni a második találatukat Arteta fiai, aminek meg is lett az “eredménye”. Ugyanis Fleck szerencsésen megpattanó lövése (ismét) behullott Leno fölött, így kiegyenlített a Sheffield és meg is tartotta az 1-1-et a mérkőzés lefújásáig, így a Palacehoz hasonlóan ők is bravúr pontot szereztek.

A mérkőzés összefoglalója:

Képek forrása: www.premierleague.com