Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City és a Barca is az Inter tehetségét akarja – sajtóhír

Az angol és az olasz sajtó egyaránt megerősítette, hogy két topcsapat is komolyan kiszemelte magának az Inter fiatal hátvédtehetségét…

A minap a La Gazetta dello Sport számolt be róla, hogy a Barcelona és a Manchester City egyaránt szívesen látná soraiban az Inter csapatából mozdíthatatlannak tűnő fiatal hátvédet, Alessandro Bastonit.

A 20 éves védő fiatal kora ellenére meghatározó játékosa lett az aktuális idényben az olasz bajnoki címet üldöző milánói alakulatnak, a 2019-2020-as idény első felében már tíz pályára lépést vállalt Antonio Conte csapatában, azok után, hogy tavaly 24 bajnokin kapott lehetőséget az akkor újoncnak számító Parma színeiben eltöltött kölcsön alatt. Az Atalanta-nevelésű Bastoni az olasz sajtó szerint nem eladó az Internél, ugyanakkor az angol lapok szerint a milánóiak a portugál bekk, Joao Cancelo játékjogát kérték cserébe a Manchester Citytől.

A Barcelona csapatában a védelem évek óta a csapat gyenge pontja, így nem csoda, hogy a katalán óriás időről időre keresi az opciót a hátsó alakzat stabilizálására, ebből a szempontból a karrierje elején álló Bastoni kiszemelése egyáltalán nem meglepő.