Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Londonból szemelt ki csatárt az Atlético Madrid – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint újabb csatárt szemelt ki az Atlético Madrid csapata, miután kérdésessé vált Edinson Cavani leigazolása a PSG-ből…

A Mundo Deportivo aktuális beszámolója értelmében a támadóposztra erősítést tervező Atlético Madrid gárdája gőzerővel keres további alternatívákat, amennyiben az eddig biztosnak vélt Edinson Cavani leigazolása mégsem jönne össze. A spanyol forrás szerint a minap váratlan vereséget szenvedő “Matracosok” az Arsenal francia légiósa, Alexandre Lacazette személyében találták meg a lehetséges új csatárt.

A 28 éves támadót 2022-ig köti szerződés az “Ágyúsokhoz”, ám az idei szezonban nyújtott mérsékeltebb teljesítménye okán egyre gyakrabban merült fel a sajtóban a nyári távozásának lehetősége. A korábban az Olympique Lyon csapatában szereplő 13-szoros francia válogatott csatár míg az első két londoni évében együttesen 27 gólt szerzett, addig az angol bajnokság aktuális kiírásának felén túl még csak öt találat szerepel a neve mellett.

A forrás ugyanakkor hozzátette, hogy a Spanyolországba visszavágyó Paco Alcacer megvásárlása is opció lehet a fővárosi gárda számára, aki az idei szezonban kevesebb lehetőséghez jut a Borussia Dortmundnál.