Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ugyanazt a gólgyárost akarja a Chelsea és a Liverpool – sajtóhír

Azok után, hogy a közelmúltban a Real Madrid csapata szemelte ki, szigetországi sajtóinformációk szerint két angol nagyágyú is kiszemelte a német gólfelelőst…

A Mirror beszámolói szerint a hosszú ideje érdeklődő Chelsea mellett a BL-győztes Liverpool gárdája is készen áll harcolni RB Leipzig gólfelelőse, Timo Werner szolgálataiért, és kifizetné a korábban emlegetett 60 millió fontos kivásárlási árat.

A 23 esztendős csatár a német bajnokság aktuális kiírásában 17 meccs alatti 20 góljával jelenleg vezeti a góllövőlistát a 19 egységnél tartó Robert Lewandowski előtt, összességében pedig 25 pályára lépés során 25-ször volt eredményes a 2019-2020-as évadban. Werner már a negyedik évét tölti a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, a mostani termése pedig már az idény derekánál egyéni csúcsnak tekinthető.

Amennyiben nem apad el a gólcsap, és a Werner iránt érdeklődő sztárcsapatok licitháborúba kezdenek, könnyen lehet, hogy nyáron kifejezetten magas összeg ellenében kerülhet sor a klubváltására.