Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-be szerződhet Nikolics

A Premier League-ben szereplő Crystal Palace is érdeklődik a jelenleg szabadon igazolható magyar válogatott csatár, Nikolics Nemanja iránt. A játékos ügynöke, Filipovics Vladan megerősítette, hogy van érdeklődés európai topligákból, és dolgoznak rajta, hogy eljussanak szerződéskötésig.

A Mail Online kedden megjelent cikke szerint Roy Hodgson menedzser szeretne támadót szerződtetni, a Chicago Fire-től távozó Nikolics szabadon igazolható, és a gólerős csatár szívesen kipróbálná magát Angliában. Az angol portál többes számot használ, Nikolics iránt érdeklődő „angol klubokról” ír, de csak a tabella 9. helyén álló Crystal Palace-t nevezi meg.

A Palace nemrégiben kölcsönvette Cenk Tosunt az Evertontól, de tart Christian Benteke és Connor Wickham távozásától, így továbbra is keresgél a játékospiacon. Nikolics előnye, hogy a magyar válogatott támadó szabadon igazolható, azaz január 31. után is aláírhat.

„Miért ne lehetne reális cél a topligába igazolás? Nem úgy jött el az Egyesült Államokból, hogy csak levezetni szeretne. Rajta vagyok azon, hogy topligába szerződjön, ezért dolgozom! Több országból, több csapattól vannak érdeklődések, de konkrétumokról még nem tudok beszámolni. A Fehérvárral tárgyaltunk, egyelőre nem tudtunk megegyezni. Vannak más lehetőségek is, van még tíz nap az átigazolási időszakból, meglátjuk, mi sül ki ebből. Nikolics annyit szögezett le, hogy távoli országba már nem szeretne igazolni, de Európában mindenre nyitott. A topligás szerepléssel megkoronázhatná eddigi pályafutását” – reagált Filipovics Vladan, Nikolics játékosügynöke.