Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dél-amerikai zsenit csábítana Európába az Ajax – sajtóhír

A tavalyi BL-elődöntős Ajax Amszterdam egyesülete ismét a Dél-amerikai kontinensről szeretne komoly potenciállal rendelkező labdarúgót igazolni…

A TyC Sports információi szerint az Ajax Amszterdam csapata le szeretné igazolni januárban a tavalyi Libertadores-kupa-döntős, tavalyelőtti győztes River Plate kolumbiai kiválóságát, Juan Fernando Quinterót.

Ugyanakkor a 27 éves támadó középpályás esetleges klubváltásának feltételeit illetően egyelőre messze vannak egymástól az álláspontok, argentin klubja ugyanis legalább 22 millió eurót kérne cserébe, a hollandok azonban 15-nél nem akarnak többet fizetni érte. Quintero korábban a Pescara és az FC Porto színeiben már kipróbálhatta magát az öreg kontinensen, azonban nem tudott meghatározó szerepet betölteni, nem úgy a “Milliomosoknál”, ahol immár két éve szerepel, nem akármilyen technikai tudása és bődületes szabadrúgásgóljaival a szurkolók egyik nagy kedvence lett csapatánál.

A 21-szeres kolumbiai válogatott labdarúgó nemrég tért vissza térdszalag-szakadás miatti, hosszú kihagyásából, mely következtében a tavaly nyári Copa Américát is ki kellett hagynia, jelenleg pedig éppen a formába lendülés szakaszában tart.

Az amszterdamiak keretében jelenleg Nicolas Tagliafico és Lisandro Martínez személyében két argentin játékos is található, akik nem olyan rég tették át székhelyüket hazájukból Európába.