Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eriksen találkozott a vezetőséggel

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk az Inter előrehaladott tárgyalásokat folytat a Tottenhammel, egyik legnagyobb sztárjuk Christian Eriksen megszerezése miatt. 

Ám egyelőre nem született felek között megállapodás, annak ellenére sem, hogy Eriksen kategorikusan leszögezte, hogy el szeretne igazolni.

A Sky Italy szerint a dán csillag ügynökével és a Spurs vezetősége, élükön Daniel Levyvel kedden egy hosszas tárgyalás folytattak, ahol Eriksen elmondták, hogy továbbra is szeretnék, hogy gyorsan pont kerüljön az ügye végére.

A ma esti Norwich ellen bajnoki mérkőzés előtt a csapat menedzsere Jose Mourinho is megerősítette, hogy egyelőre semmi nincs lefixálva a dán jövőjét illetően,így természetesen ott lesz az esti keretben.

Ezek ellenére Giuseppe Marotta az Inter részéről továbbra is optimista az ügyben, hogy a középpályás még a télen kék-feketébe öltözik.

“Eriksen fantasztikus játékos. Várunk egyelőre, ám nagyon bizakodóak vagyunk a megszerzését illetően.”

Eriksen szerződése egyébiránt a nyáron lejár Londonban, így ingyen igazolhatóvá válik, amit több mint valószínű, hogy a Spurs nem szeretne megvárni abban az esetben, ha semmi esély nincs a játékos maradására.