Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Így értékelte Setién a ‘majdnem blamát’!

Mint ismert, az FC Barcelona kis híján megégett a harmadosztályú UD Ibiza otthonában a spanyol Király-kupában. A találkozót követően Quique Setién nem lehetett boldog a látottak miatt – Nem is volt az. 

(Kép: marca.com)

“Nem tetszett, amit a csapatomtól láttam, különösen nem az első 60 percben.” – Vágta rá a választ a Barca trénere arra az újságírói kérdésre, hogy mit gondol csapata játékáról.

“Jobban örültem volna, ha más módját választjuk a továbbjutásnak. De egy ilyen pályán ez nem mindig egyszerű. Agresszív, keményen védekező csapat ellen játszottunk, ez pedig nem könnyítette meg a dolgunkat. A jövőre nézve le kell vonnunk a megfelelő következtetéseket, hiszen amikor valamit rosszul csinálsz, nyilvánvaló, hogy van min javítani.”– Folytatta Setién, aki az miatt sem lehetett boldog, hogy csapatának a 67. percig nem is volt kaput eltaláló lövése.

“Minden elismerés megilleti az Ibizát. Nagyszerű meccset játszottak, és amikor a vezetést is megszerezték, ott igazán komplikálttá tették a meccset számunkra. Egy meccsen bármi megtörténhet, és ezt most is láthattuk. Különleges találkozó volt ez a számukra, mindent meg is tettek a továbbjutásért.”