Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet az egykori sztárja a Manchester Unitedhez – sajtóhír

Újabb lehetséges célpont merült fel a világsajtóban a Marcus Rashford sérülése miatt csatárt kereső Manchester United számára – visszatérésének bizonyára sokan örülnének az Old Traffordon…

A Tuttosport értesülései szerint a támadó szekcióját kényszerű okokból januárban mindenképpen megerősíteni szándékozó Manchester United vezetőségének radarjára felkerült a klub egykori játékosa, a veterán Carlos Tévez is.

A jövő hónapban immár a 36. születésnapját ünneplő veterán támadó jelenleg nevelőegyesületében, a Boca Juniors csapatában játszik, ahová két évvel ezelőtt tért vissza egy kisebb kínai kirándulást követően, és az argentin bajnokság idei szezonjának első felében háromszor tudott eredményes lenni. Tévez ugyan már nem fiatal és gyakran csak csereként vetik be, elképesztő fizikumával, rutinjával és gólérzékenységével a mai napig hasznos tud lenni csapata számára.

A rutinos támadó annak idején 2007 és 2009 között 99 mérkőzés alatt 34 gólt szállított a MU színeiben, majd a városi rivális Manchester Cityhez távozott, mellyel kivívta a “Vörös Ördögök” szimpatizánsainak haragját, megítélése a mai napig is kétes a szurkolók körében. A két manchesteri gigász mellett Európában még a Juventus alkalmazásában is emlékezetes időszakot töltött el.