Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ceballosnak elege van Londonból, már most távozna?

A Real-ügyekben jártas As című sportnapilap legutóbbi beszámolói szerint Dani Ceballos nem szeretné kitölteni Arsenalos kölcsönszerződését, és még januárban távozna Londonból. 

(Kép: as.com) 

A 23 éves középpályás számára nem igazán siker a londoni kaland, és bár sérülés is nehezítette beilleszkedését, valamiért úgy tűnik, az “ágyúsok” újonnan kinevezett menedzsere, Mikel Arteta sem számol vele alapemberként.

Ceballos pedig… Mindenképpen szeretne ott lenni a spanyol válogatottal a nyári Európa-bajnokságon, amihez tudja, a legfontosabb az, hogy rendszeresen futballozzon.

Az As szerint a Real Madrid is szeretne megoldást találni játékosa problémáira, akit a jövőre nézve továbbra sem szeretnének eladni a blancók.

A madridi székhelyű sportnapilap felhozza Jesús Vallejo helyzetét, akit a Wolverhampton kért kölcsön a Realtól, ám a felek közös megegyezésre jutottak azt illetően, hogy felbontják a kontraktust.
Apró szépséghiba, hogy Ceballoshoz ragaszkodna az Arsenal, így hiába hívja már most a középpályást a tavaszra a Valencia, nem kizárt az sem, hogy Ceballosnak Londonban kell maradnia az eredeti megállapodás értelmében.

Érdekes kis történet kerekedhet még ebből a januári átigazolási piac utolsó hetében…