Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paco Alcacer visszatérhet régi klubjába – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmundnál jelenleg kevés játéklehetőséget kapó Paco Alcacer visszatérhet Spanyolországba. 

Forrás: Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Egybehangzó spanyol sajtóinformációk szerint a Valencia elkezdett tárgyalnia a Borussia Dortmunddal Paco Alcacer leigazolásáról. A csatárra azért lenne szükségük, hogy ha a Barcelona elvinné Rodrigót Luis Suárez helyettesítésére.

Alcacer a hírek szerint el szeretné hagyni Dortmundot, és már több csapat is érdeklődött iránta Spanyolországból, mint a Villarreal, a Sevilla vagy az Atlético Madrid, de Angliából is akadt kérője a Manchester United, az Everton, a Newcastle United és a Crystal Palace személyében.

A most 26 esztendős csatár a Valencia saját nevelésű játékosa, ahonnan 2016-ban távozott végleg, amikor a Barcelona leigazolta. A katalán csapatban nem igazán találta meg a számításait, de miután 2018-ban kölcsönadták a Dortmundnak, az egyéni teljesítménye is feljavult. Ennek következményeként a németek végleg meg is vásárolták, bár ebben a szezonban nem kapott túl sok lehetőséget még: a Bundesligában eddig 11 mérkőzésen 527 percet játszott és 5 gólt szerzett.