Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmundhoz készül a Juventus kegyvesztettje – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi lapértesülések szerint rövidesen végbemehet a Juventusnál mellőzött középpályás klubváltása, aki immár a Borussia Dortmund csapatához készül…

Az angol és az olasz sajtó egyaránt megerősítette, hogy a Juventus elengedni készül kevés játéklehetőséghez jutó középpályását, így Emre Can rövidesen a Borussia Dortmund labdarúgója lehet, ahová az általános vélekedés szerint vételi opciós kölcsönben teheti át a székhelyét.

A 26 éves védekező középpályás másfél évvel ezelőtt szabadon igazolhatóként állt az olasz rekordbajnok szolgálatába, korábban 2014 és 2018 között a Liverpool játékosa volt. Can az első szezonjában 37 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, a jelenleg futó idény derekáig viszont csupán nyolc bajnokin számoltak vele, a Bajnokok Ligája-keretbe például be sem nevezték. A 2020-as naptári esztendőben eddig mindössze nyolc percet játszott, még január 6-án a Cagliari elleni, 4-0-ra megnyert Serie A-s mérkőzés hajrájában cserélték be.

A 25-szörös német válogatott középpályás iránt eddig első sorban PL-múltja révén szigetországi klubok érdeklődtek, ám úgy néz ki, mégis a Dortmund lehet a befutó érte, amely 25 millió eurós vételi opcióval készül lecsapni az egykor a Bayernben és a Leverkusenben is megforduló futballistára.