Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két csapat maradt versenyben Giroud-ért – sajtóhír

A nemzetközi sajtó aktuális hírei szerint két klub közül kerülhet ki a Chelsea világbajnok támadójának lehetséges új csapata…

Az olasz sajtó úgy tudja, hogy Olivier Giroud minden személyes feltételben megállapodott az olasz bajnokságban (Serie A) mostanság szárnyaló Lazio csapatával, azonban a szigetországi lapok szerint a Chelsea inkább arra hajlana, hogy a francia támadó iránt szintén komolyan érdeklődő Newcastle United részére adja kölcsön kegyvesztettjét.

A 33 éves francia csatár két évvel ezelőtt igazolt a “Kékekhez” az Arsenaltól, és amíg a tavalyi idényben 13 gólig jutott, addig az aktuális kiírásban mindössze egy találatot szerzett az Európai Szuperkupa-döntőn, a bajnokságbeli öt pályára lépésén eredménytelennek bizonyult. A csapat élére nyáron kinevezett Lampard regnálása alatt abszolút kiesett a pikszisből, a klub egykori kiváló játékosa a jóval fiatalabbakban látja a megoldást vele szemben, így a Chelsea a kölcsönadására keres opciót.

Giroud megszerzése iránt korábban az Inter személyében egy másik olasz élcsapat is érdeklődött, az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio információi szerint a Serie A-ból azonban már a rómaiak lehetnek a favoritok érte – amennyiben a “Szarkák” nem előzik meg őket.

Giroud pályafutása korábbi szakaszában a PL-en kívül kizárólag hazájában futballozott a Montpellier, a Tours, az Istres és a Grenoble csapataiban.