Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb portugállal erősített a Wolves – HIVATALOS

A Premier League-ben szereplő Wolverhampton csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolták Daniel Podencét.

Image

Forrás: Wolves Twitter

Daniel Podence az Olympiakosz csapatából érkezik a Premier League klubhoz, és egy négy és fél éves szerződést írt alá. Arról nem adtak hivatalos információt, hogy mennyiért vásárolták a portugál szélsőt, de a transfermarkt.de szerint 19,6 millió eurót fizettek érte a görög klubnak.

A 24 éves játékos a Sporting saját nevelésű játékosa volt, ahol 2018-ig játszott, majd 7 millió euróért az Olympiakoszba igazolt. A görög csapatban 68 mérkőzésen 13 gólt és 14 gólpasszt jegyzett, ebben a szezonban pedig minden sorozatot figyelembe véve 25 mérkőzésen 5 találatnál jár. A portugál felnőtt válogatottban eddig még nem debütálhatott, bár már kapott meghívót Fernando Santos szövetségi kapitánytól, de az utánpótlás-csapatokban rendszeres lehetőséget kapott.

A Wolves már korábban is több portugál játékost vásárolt, és rájuk építette a csapatot Nuno Espirito Santos vezetőedző is.