Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma játékosa visszatérhet hazájába – sajtóhír

A francia középpályás újra a Ligue 1-ben rúghatja a bőrt, sajtóértesülések szerint. 


Az AS Roma védekezőszellemű középpályása, Steven Nzonzi a Rennes együttesében folytathatja pályafutását a L’Equipe értesülései szerint. A masszív francia kis csapat a következő fél évre venné kölcsön a világbajnok játékost, de ha megfelelően teljesítene, akkor végleg megvásárolná őt.

A 31 éves középpályás jelenleg a Galatasaraynál van kölcsönben, azonban nem érzi magát teljesen jól Törökországban, ennek következtében felbonthatja év végéig szóló kontraktusát és visszatérhet az olasz fővárosba, ahol viszont nem tartanak rá igényt, így jöhet képbe a Rennes, aki az utolsó pillanatokban csaphat le rá. Nzonzi 2018 nyarán érkezett az AS Rómáhóz, ahol eleinte jó teljesítménnyel rukkolt elő, majd ez folyamatosan romlott, emiatt adta őt kölcsön az olasz együttes a Galatasaraynak.

A rutinos középpályás sokat tudna segíteni a Rennes gárdájának, akik jelenleg a harmadik helyen állnak a francia bajnokságban, és célkitűzésük jelenleg, hogy ezt meg is tartsák, ezért akarnak sok tapasztalattal rendelkező játékost szerződtetni.

Nzonzi az idei idényben 15 mérkőzésen kapott lehetőséget minden versenysorozatot figyelembe véve, ezeken egyetlen gólpasszt sikerült kiosztania.