Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético Madrid középpályását vinné a Bayern München – sajtóhír

A játékos az idei idényben nem igazán találja a helyét a csapatban, ez látható a mutatott teljesítményén is, ennek következtében továbbállna.


Az Atlético Madrid szélső középpályása, Thomas Lemar a Bayern München célkeresztjében áll, a France Football értesülései szerint. Az üzletnek egyetlen bökkenője lehet, amin elbukhat a téli átigazolási időszak egyik legnagyobb transzfere, az pedig az, hogy a matracosok 60 millió eurót kérnek érte, amit a bajorok vezetősége sokall.

A francia játékos jelenlegi piaci értékét mindössze 30 millió körülire taksálják, köszönhetően annak is, hogy kevés játéklehetőséghez jut és a teljesítménye sem az igazi, amikor játszani tud. A spanyol együttes álláspontja is érthető, 2023 nyaráig szól Lemar szerződése és a lehető legtöbb pénzt szeretnék kicsikarni érte.

A Bayern München mellett többször szóba hozták a 24 éves középpályást az Arsenal és a Tottenham csapataival is, így kérőkből nincs hiány. Azonban számára minden bizonnyal nem mindegy, hogy mikor távozik, ugyanis az Atlético Madridnál valószínűleg tavasszal sem fog annyi lehetőséget kapni, amennyit szeretne.

Lemar 2018 óta erősíti a matracosokat, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 64 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 3 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Az idei idényben ugyan 21 tétmérkőzésen pályára léphetett, de ezeken csak 947 perc jutott neki mindösszesen.