Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védővel erősített az Arsenal – HIVATALOS

A Premier League-ben szereplő Arsenal csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy kölcsönbe érkezik hozzájuk Cedric Soares.

Welcome to Arsenal, Cedric Soares

Forrás: arsenal.com

Hivatalossá vált, hogy Cedric Soares a szezon végéig kölcsönbe érkezik az Arsenalhoz a Southampton csapatától. Arról nincs pontos információ, hogy a londoniak fizettek-e a kölcsönért, de a korábbi sajtóhírek 5 millió fontos ajánlatról szóltak, amiben benne van a játékos fizetése és több bónusz is. Cedric szerződése a szezon végén lejár a Southamptonnál, így az Arsenal bármikor megegyezhet vele a maradásról a következő hónapokban.

A 28 éves Európa-bajnok védő korábban a Sporting CP és a Coimbra játékosa volt, mielőtt 2015-ben eladták a Southamptonnak. Az angol csapat tavaly januárban kölcsönadta az Internek, de ebben a szezonban már ismét a PL-klub tagja volt, ahol összesen 138 mérkőzésen lépett pályára.

A portugál játékos már a második védő a téli transzferidőszakban, akit kölcsönvesz az Arsenal, hiszen a héten Pablo Marí érkezését jelentette be a londoni klub.