Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi kiszemeltjéhez tér vissza a Manchester United – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint a Manchester United együttesénél a nyári átigazolási időszakban még mindig prioritást fog élvezni a Napoli hátvédjének leigazolása, akiben a jövőt látják az Old Traffordon…

A Daily Star információi szerint a Manchester United legfőbb célpontja a nyári átigazolási időszak során még mindig a Napoli szenegáli hátvédje, Kalidou Koulibaly megszerzése lesz, akit Ole Gunnar Solskjaer mindenképpen a “Vörös Ördögök” szerelésében akar látni a következő szezontól.

A 28 esztendős szenegáli védőt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt öt év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, azonban az idei szezonban – ahogy csapatáé is – a játéka jelentősen visszaesett, így a szaklapok szerint egyre valószínűbb, hogy mozdítható lehet csapatától.

Ennek ellenére bizonyára mélyen zsebbe kell majd nyúlnia érte a Unitednek, a nápolyiak eddigi álláspontja szerint 100 millió euró alatt aligha engednék el meghatározó játékosukat.