Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga2: 4 perc alatt kétszer állították ki a játékost – VIDEÓ

A La Liga2-ben, azaz a spanyol másodosztályban találkozott egymással a Fuenlabrada és Girona együttese, amelyen egy igen különös eset történt, köszönhetően a videóbírónak…

Forrás: lavanguardia.com

A Girona már a találkozó 18. percében megszerezte a vezetést Stuani találatával. A 68. percben emberelőnybe is kerültek, miután a játékvezető azonnali piros lappal kiállította a hazaiak játékosát, Cristóbalt. Ahogy az ilyenkor történni szokott, a játékos lesétált a pályáról és bement az öltözőbe. A bíró ekkor azonban mégis úgy gondolta, hogy megnézi a VAR-ral is az esetet, majd felülbírálta a saját döntését: piros helyett sárga lapot adott neki, ami miatt vissza kellett hívni a pályára a Cristóbalt.

Ez a döntés azonban nagyon nem tetszett a Girona játékosainak, akik hevesen reklamálni kezdtek a játékvezetőnél és Cristobalnál is. A középpályás először még nevetett ezeken, aztán a 72. percben Stuani egyik megjegyzésénél mégiscsak elszakadt nála a cérna, amiért a játékvezető mindkét játékosnak felmutatott egy sárgát. Cristóbalnál ugye ez már a második volt, így ha pár perccel később is, de mégiscsak el kellett hagynia a pályát, most már végérvényesen.