Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappe ismét fasírtban van Tuchellel – Madridba akar menni

Kylian Mbappe a Montpellier elleni 5-0-ás siker alkalmával látványosan összeveszett Thomas Tuchellel – és nem ez az első alkalom. Ismét megbomlik a párizsi öltöző harmóniája?

https://www.youtube.com/watch?v=mSfiFEHf6LI

Meglehetősen csendes szezont futott eddig a PSG, ami egyértelműen az edzői stáb érdeme. Cavanit leszámítva a nagy sztárok különösebb gond nélkül tették a dolgukat, a BL-ben továbbjutottak és a bajnokságban is úton vannak a címvédés felé. A csapatjáték is egyre inkább kezd összeállni és a botrányok is elkerülték őket – egészen mostanáig.

Kylian Mbappét ugyanis nagyjából 10 perccel azután hogy betalált, lecserélte Tuchel a 68. percben. Ez pedig nagyon nem tetszett a francia sztárnak, aki látványosan duzzogva hagyta el a játékteret. A német szakember megpróbálta magához húzni és mondani neki pár szót, de a támadó “leszerelte” ezt a kísérletet. Idén már volt pár hasonló eset, amikor Mbappe le lett cserélve és utána nyűgösen ült a padon, de ennyire látványos esetet eddig még nem jegyezhettünk fel idén az edző és játékosa közti feszültség kapcsán.

Tuchel a mérkőzés után jelezte: “Én vagyok az edző, nem Mbappe.” Ugyanakkor a fiatal játékossal egyre nehezebb együtt dolgozni, ami már tavaly is komoly fejtörést okozott Párizsban. Nyáron lehetetlen volt számára a távozás, pedig ő mindent megtett – a szezon végén viszont ismét meg fogja próbálni az elszerződést. A célpont számára természetesen a Real Madrid lesz, ahol Zidane nagyon várja őt. Egyébként további adalék még, hogy Mbappe az Instagramon is tett utalást: Benzema, Vinicius és Sergio Ramos képeit is kedvelte, amelyeken a Real Madrid győzelmét ünnepelték az Atletico elleni derbin. Érik a nyár legnagyobb átigazolása?