Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea új kapust keres – sajtóhír

A kékek már a vasárnapi bajnoki találkozón jeleztek Kepa felé, hogy gyenge teljesítménnyel rukkol elő és, ha nem szedi össze magát, akkor távozhat.


A Chelsea új kapus után néz, akivel helyettesítheti Kepa Arrizabalagát, legalábbis a COPE értesülései szerint. A londoni együttes rekordigazolást jelentő hálóőrének – 80 milliót adott érte az angol klub – teljesítménye visszaesett, ennek következtében keresnek a helyére új portást.

Frank Lampard ezt jelezte is felé a hétvégén, hogy valami nem stimmel a teljesítményével, ugyanis kihagyta őt a kezdőcsapatból a nagyon fontos Leicester City elleni mérkőzésen, amelyen a cserekapus, Willy Caballero kezdett. Az összecsapás egyébként 2-2-es döntetlennel ért véget. 

A Chelsea brit sajtóhírek szerint az AC Milan kapusát, Gianluigi Donnarummát szemelte ki, akit Kepa eladásának az árából finanszíroznának, de az Atlético Madrid kiváló szlovén portása, Jan Oblak iránt is érdeklődést mutatnak, amely tényleg a spanyol hálóőr vesztét okozhatja a londoni kékeknél.

Kepa 2018 nyarán érkezett a Chelsea-hez, azóta 85 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyen 95 gólt kapott, és mindössze 29 találkozón maradt érintetlen a hálója.