Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 20 Future Star Academy – Új ötlet, remek megvalósítással!

A semmiből meghúzta az EA Sports a váratlant. A közösség örömmel fogadta, hogy ezúttal a játékos a tudásával szerezheti meg a lapot, amelyre öröm ránézni.


Martin Ødegaard, akit 16 évesen a labdarúgás legnagyobb potenciájával rendelkező fiatalának tartottak. Kisebb hullámvölgy után eligazolt Hollandiába, amely jót tett karrierjének. A tavalyi szezonban a Vitesse csapatában 31 mérkőzésen 8 gólt szerzett, illetve kiosztott 11 olyan passzt, amit csapattársai góllal tudtak értékesíteni. Ne feledjük, hogy egy akkor 20 éves játékosról beszélünk! Zwolle ellen három gólpasszt osztott ki, amiért kapott egy TOTS Moments lapot.

Idén nyáron a Real Sociedadnak adta kölcsön anyaegyesülete, a Real Madrid. A norvég pazar félévet tudhat magának. 21 meccsen 5 gól és 8 gólpassz az egyik topligában.
Ødegaard az első, aki Future Star Academy lapot kap, amit leginkább az Iconokhoz lehet hasonlítani. Van az „alap” kártyája, ami jelen esetben 80-as értékelésű. Majd van 3 fejlesztett verzió (84,85,87). A különböző kártyákhoz más, és egyre nehezebb feladatok tartoznak. Sokszor pont a gyengébb verziók használatához kapcsolódnak a kihívások.

Lássuk, mik is ezek pontosan:

80-as Ødegaard:
Szerezz 3 gólt középpályással!
84-es Ødegaard:
Szerezz 4 Division Rivals győzelem alkalmával gólt Ødegaarddal!
85-ös Ødegaard:
Szerezz gólt 5 Division Rivals győzelem alkalmával gólt a 84-es Ødegaarddal!
87-es Ødegaard:
Szerezd meg a 80-as, 84-es, és a 85-ös Ødegaardot!
Szerezz három gólt a 80-as Ødegaarddal!
Adj két gólpasszt a 80-as Ødegaarddal!
Adj két gólpasszt indítással (háromszöggel/Y-nal) a 84-es Ødegaarddal!
Adj 6 gólpasszt magas indítással (L1+háromszög/LB+Y) a 85-ös Ødegaarddal!
Szerezz 5 gólt helyezett lövéssel a 85-ös Ødegaard!
Szerezz gólt és adj gólpasszt a 85-ös Ødegaarddal 3 Division Rivals győzelem alkalmával!
Szerezz gólt 9 Division Rivals győzelem alkalmával a 85-ös Ødegaarddal!
Játssz 20 mérkőzést Ødegaarddal a kezdő 11-ben!

Ødegaard 5 csillagos cselezéssel, és két csillagos gyengébbik lábbal rendelkezik, amely viszont elég kevés. Könnyű beépíteni, hiszen honfitársa Erling Haaland éppen a múlt héten került be a hét csapatába. A Spanyol Bajnokságban pedig sok olyan játékos van, akit sokan használnak idén.

87-es lapja kiváló statisztikákat kapott. Két fontosabb tulajdonsága van 80 alatt, azok is mindössze 1-1 értékeléssel vannak azalatt. Érdemes megcsinálni a lapot, mivel ingyen meg lehet szerezni. Akár cserének, de a kezdő 11-ben is megállja a helyét. Nem kevés időt igényel, de megéri.