Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Friss hírek Bale jövőjéről!

A walesi kiválóság ügynöke, Jonathan Barnett hétfőn a brit Talksportnak adott rádióinterjút, amelyben rrészletezte Bale madridi helyzetére.

(Kép: as.com)

“Úgy gondolom, az emberek nem tudják, hogy pontosan hogyan is történnek a dolgaink. Sok cikket és kommentet olvasni Bale helyzetéről, ám ezek alaptalanok. Összességében nem rám tartozik, hogy mit írnak Bale-ről. Ami biztos, Bale továbbra is hiszi, hogy van jövője a Real Madridnál. A családja is beilleszkedett, boldogok Madridban.” – Kezdte ide vonatkozó gondolatmenetét a játékosügynök.

“Hogy hova távozhatna egyáltalán? A legtöbb klub anyagilag nem engedhet meg magának egy ilyen transzfert. Könnyű azt mondani, hogy adja fel az anyagiakat, azért, hogy rendszeresen futballozhasson. Ez azért nem ilyen egyszerű. Egyedül Zidane és Bale tudja, hogy hogyan állnak jelen állás szerint a dolgok. Talán még a Real Madrid elnöke is tisztában van a valós helyzettel… Egy biztos, tudomásom szerint mindenki elégedett.” – Folytatta Barnett, majd tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban is, hogy Bale visszatérhet korábbi csapatához, a Tottenhamhez.

“Nem megy a Tottenhamhez sem, és nem is votl erről szó!” – Jelentette ki az ügynök.