Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Beckham már egy Aranylabdást is szerződtetne! – Sajtóhír

Az Inter Miami klubelnöke igen komolyan gondolja, hogy sikeres franchise-t épít fel, ennek érdekében pedig már nem csak Edinson Cavani megszerzésén fáradozik.

(Kép: mlsdigital.net)

Mint ismert, az uruguayi klasszist már januárban is szóba hoztak az floridai együttessel, és a spanyol Marca című sportnapilap szerint a nyáron újfent megpróbálja Beckham megszerezni Cavanit, aki július 1-jétől szabadon igazolhatóvá válik.

Csakhogy nem a PSG kiválósága az egyetlen nagy név abban a bizonyos kalapban, hiszen Luka Modric szerződtetését is tervezi az egykor angol kiválóság. 2018 Aranylabdásának kontraktusa 2021 nyaráig érvényes a Real Madridnál, és mivel addigra Modric már a 36. életévében jár majd, nem kizárt, hogy igent mond (talán előtte is) egy amerikai kalandra.

Apró szépséghiba, hogy az MLS új idénye márciusban kezdetét veszi, ami nehezíti Beckham elképzelését.

Egy biztos a Miami új vezetőedzője, Diego Alonso szavai is arra utalnak, hogy nem feltétlenül az első idényben készül nagy dobásra a klub. “Az első idényben csak szeretnénk megnyerni a bajnokságot, a másodikban viszont már kötelességünknek fogjuk érezni azt, hogy révbe érjünk!” – Fogalmazott a spanyol tréner, aki addigra már lehet hogy a fentebb említett két klasszissal is együtt dolgozhat.