Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: Mourinho a Roma kiválóságát akarja – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a Tottenham menedzsere ezúttal Olaszországból szemelt ki egy lehetséges nyári igazolást csapata számára…

A Daily Mail információi szerint a Tottenham együttese a nyári átigazolási időszakban kivetheti a hálóját az AS Roma török játékmesterére, aki José Mourinho külön kérésére érkezhet az Észak-londoniakhoz. Cengiz Ünder megítélése elég változatos a fővárosi csapatnál, hullámvölgyek és fényes időszakok egyaránt kísérik pályáját.

A 21 esztendős török szélső 2017. nyarán 13.4 millió euró ellenében került a Basaksehir gárdájától az AS Romához, s első szezonjában 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezalatt nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ám a berobbanó idényét követően az elmúlt kiírásban már kevesebb lehetőséghez jutott, első sorban az újonnan felfedezett Nicolo Zaniolo csillogása miatt. Az aktuális szezonban is eleinte jobbára csak csere volt, ám csapattársa sérülése révén az elmúlt hetekben újra megkapta a lehetőséget, és remek játékkal bizonyította, hogy jó döntés volt őt nem elengedni.

Ünder iránt az elmúlt hónapokban számtalan angol klub mutatott érdeklődést, sajtóbeszámolók szerint a Spurs mellett többek közt az Arsenal, a Manchester City és a Manchester United is fontolóra vette már a megszerzését.