Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola eladná játékosát, ha a Real Madrid elnöke személyesen tárgyalna vele

A spanyol tréner nagyon könnyedre vette csapata egyik legjobbjának az esetleges távozását, azonban van egy komoly feltétele, ha tényleg szeretné őt a madridi együttes.


A Manchester City vezetőedzője, Pep Guardiola az elmúlt napokban egy nagyon laza beszólással vetette észre magát, ugyanis elmondása szerint hajlandó lenne tárgyalni a Real Madriddal a belga Kevin de Bruyne átigazolásáról, viszont csak abban az esetben, Florentino Pérez személyesen hívja őt fel.

A 28 éves középpályás egy évvel Guardiola előtt került a manchesteri klubhoz és a spanyol szakember kezei alatt teljesedett ki igazán. A 49 éves tréner többek között De Bruyne remek játékának köszönheti a sikereit a Manchester Citynél, ugyanis a világ egyik legjobb középpályásává nőtte ki magát. A királyiaktól a nyár folyamán nagy az esély Modric távozására és a világbajnoki bronzérmes belgával pótolhatják őt a hírek szerint.

A Real Madrid, ha szeretné megszerezni a belga válogatott irányítót, akkor alaposan a zsebébe kell nyúljon, hiszen 150 millió euróról indul az ára. De Bruyne 2015 augusztusában érkezett a manchesteri kékekhez, azóta 205 tétmérkőzésen 48 gólt és 84 gólpasszt jegyzett.