Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: vérszegény győzelmet aratott az Atlético Madrid – Videóval

A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójának szombat esti mérkőzésén a gödörben lévő Atlético Madrid fogadta az idén stabilan szereplő Granadát.

Az első félidő nem az izgalmakról szólt, ugyanis mindösszesen egyetlen kaput eltaláló lövés volt, de abból legalább gól született. A 6. percben egy bedobást követően ügyetlenkedtek a Granada védői, így eljutott a labda Kokéig, a spanyol pedig szépen lekészítette a labdát Ángel Correának, a támadó pedig higgadtan értékesítette a ziccerét.

A második játékrészben sem vitték túlzásba a csapatok a kapura lövéseket, de azért mégis több akciót láthattunk. Saúl szerezhetett volna gólt hazai részről, míg a vendégeknél Soldado sarkazott majdnem gyönyörű gólt a 72. percben. Sok esetben a Granada birtokolta a labdát és próbált támadást építeni, míg az Atlético kontrázni szeretett volna, de nagyon pontatlanok voltak, így a saját közönségük folyamatosan kifütyülte őket. Az Atlético 3 mérkőzést követően újra nyerni tudott, azonban nem lehetnek elégedettek a mutatott játék miatt.

Atlético Madrid – Granada 1-0 (1-0)
Játékvezető: C. S. Grado, Helyszín: Wanda Metropolitano (Madrid)
Gólszerzők: Á. Correa (6′) ill.

A forduló további mérkőzései
Péntek:
Alaves – Eibar 2-1

Szombat:
Levante – Leganés 2-0
Getafe – Valencia 3-0
Valladolid – Villarreal 1-1

Vasárnap:
12:00, Espanyol – Mallorca (Tv: Spíler 2)
14:00, Real Sociedad – Athletic Bilbao (Tv: Spíler 2)
16:00, Osasuna – Real Madrid (Tv: Spíler 2)
18:30, Celta Vigo – Sevilla (Tv: Spíler 2)
21:00, Real Betis – Barcelona (Tv: Spíler 2)

A bajnokság jelenlegi állása