Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United játékosát lenyűgözte Bruno Fernandes

A Vörös Ördögök januári bombaigazolásáról nyilatkozott James, és elmondása szerint már most beilleszkedett új csapattársuk.


A Manchester United fiatal középpályása, Daniel James el van ájulva a manchesteriek új igazolásától, Bruno Fernandestől. A 22 esztendős játékos szerint a portugál nagyon hamar beilleszkedett, edzésen kiválóan teljesít, sokakkal megérteti magát, és már első bajnoki mérkőzésén megmutatta, hogy mire is képes. Továbbá úgy véli ez idővel csak sokkal jobb lesz és a Vörös Ördögök egyik legjobbja lehet a jövőben.

Bruno Fernandes öt és fél évre írt alá a Manchester Unitedhoz, akiért mindennel együtt 68 millió fontot fizettek az angolok, ennek következtében nem is meglepő, hogy sokat várnak a középpályástól.

“Remekül megy a beilleszkedése a csapatba. Tudom, hogy elég sokan beszélik az anyanyelvét a keretünkből, de ő is nagyon jól beszél angolul. Úgy gondolom, hogy amint bekerült a csapatba, azonnal nyomot hagyott a játékunkon és már a debütálása alkalmával megmutatta mire képes. Nagyszerű volt, ahogyan bejátszotta a labdákat az ellenfél védelme mögé és, ha majd kialakul az összhang, akkor szerintem egy kiváló játékosa lesz az együttesnek” – nyilatkozta James arra a kérdésre, hogy mi a véleménye újdonsült csapattársáról.