Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Buffon a társainak üzent Instagramon

Bár a bajnokságban már csak elvétve (ahogy a Bajnokok Ligájában is), de az olasz kupában egyértelműen a Juventus első számú kapusának számít a 42 esztendős Gianluigi Buffon. A veterán vezéregyéniség most a közösségi médián keresztül üzent csapattársainak.

Az említett üzenetre pedig azért volt szükség, mert a Juventus a hétvégi, veronai vereségével elbukta első helyét a Serie A tabelláján. Ugyanis az Inter megnyerte a milánói derbit, és ugyanúgy 54 ponttal áll immár, mint a torinóiak. A csak egyetlen ponttal kevesebbet begyűjtő Lazioról már nem is beszélve.

Izgalmas és sűrű tavasz vár a Juventus-ra, amelynek a bajnoki hajrá mellett még a Bajnokok Ligájával, illetve az olasz kupával is törődnie kell. Sőt, utóbbiban fontos rangadó vár rájuk. Holnapután ugyanis a Milanhoz látogatnak az elődöntő odavágóján. Buffon pedig az alábbi posztban erősítette meg, hogy mire is lesz szükségük a meccsek sokaságával tűzdelt hónapokban: „Elkötelezettség. Koncentráció. Figyelem.”

https://www.instagram.com/p/B8ZHCsrIqMX/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

A Juve számára valóban sorsdöntő lehet az előttünk álló négy-öt hét. Sor fog kerülni a Lyon elleni BL-nyolcaddöntő mindkét meccsére, illetve a Milannal szembeni kupapárharcra, továbbá a bajnokságban is esedékes lesz az Inter elleni rangadó, mégpedig március 1-én.