Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter alapemberét szemelte ki a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid komolyan fontolóra vette az olasz bajnoki éllovas Inter csapatának húzóemberét…

 

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Real Madrid csapatának egyik legfőbb célpontja Marcelo Brozovic megszerzése lehet az Inter együtteséből a közelgő, nyári átigazolási időszak során, miután Zinedine Zidane kérésére a “királyiak” a középpályát szeretnék megerősíteni.

A 27 esztendős vb-ezüstérmes középpályás jelenleg már a hatodik szezonját tapossa a milánói gárda alkalmazásában, 2015-ös megszerzése óta már közel 200 tétmérkőzésen lépett pályára a Nerazzurri klub színeiben, és a lap információi szerint a Real megfigyelőit az elmúlt hetekben a horvát labdarúgó játéka nagyon meggyőzte a madridiak embereit, szerintük a jövőben ideális párost alkothatna középen Casemiróval. Brozovic az Inter idei szezonjában 21 olasz bajnokin és mind a hat BL-csoportmeccsen pályára lépett.

Brozovic szerződése 2022-ig érvényes az Internél, aktuális piaci értékét pedig pillanatnyilag 60 millió euróban határozza meg a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja.