Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A MU új szerzeménye még mindig nem edzhet a többiekkel

A Manchester United januárban szerződtetett csatára elővigyázatossági okokból továbbra sem tréningezhet együtt a csapat többi tagjával…

Az angol sajtó beszámolói szerint a Manchester United által Kínából szerződtetett rutinos támadó, Odion Ighalo azok után, hogy nem utazott el társaival a marbellai edzőtáborba, továbbra sem edzhet együtt még a csapat többi tagjával.

A Kínában mostanság tomboló koronavírus miatt a néhány hete még az országban tartózkodó nigériai támadó már jó ideje Angliában tartózkodik, és egyelőre egyéni edzésterv alapján készül a közelgő közös munkára, melynek azután vághat neki, ha letelt a betegség lappangási ideje.

A BBC jelentése szerint Ighalo a héten társaitól külön edz, de a tervek szerint a hétfőn esedékes, Chelsea elleni angol bajnoki (Premier League) rangadón már bekerülhet a “Vörös Ördögök” meccskeretébe – mindenesetre az elég furcsa lenne, ha úgy játszana, hogy előtte szinte nem is találkozott csapattársaival.

A 30 éves nigériai válogatott csatár korábban 2014-től 2017-ig a Watford színeiben már szerepelt a Premier League-ben, de megfordult már Norvégiában, Olaszországban és Spanyolországban is, az elmúlt éveket pedig a Távol-Keleten töltötte.