Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ceballos ezért nem távozott a télen az Arsenaltól

Dani Ceballos a Real Madrid játékosa jelenleg az Arsenalnál van kölcsönben, ám nagyon sok hír arról szólt a télen, hogy Mikel Arteta az “Ágyúsok” menedzsere megszabadulna tőle. 

Értesülések szerint a Valencia élénken érdeklődött iránta és készek lett volna lépni amint a “királyi” gárda visszahívja, ám ez, mint tudjuk nem következett be.

Oly annyira, hogy maga a spanyol válogatott középpályás és a Arteta is amellett volt, hogy mindenképpen maradjon a klubnál.

Ennek okáról és Artetával való viszonyáról is beszélt a játékos:

“Kicsit furán hangzik, de az Arsenal drukkerei még egy dalt is írtak nekem. Három vagy négy játékos van összesen a klubnál akinek saját szurkolói dala van és ebből én vagyok az egyik.”

“Minden alkalommal amikor a pályára lépek meghallom ezt és azt érzem, hogy szeretnek és egyfolytában támogatnak itt engem és ez nagyon jó. “

“Őszintén megmondom, hogy nagyon frusztrált az, hogy Unai Emeryt anno nem tudtam segíteni, ám ez most Mikel alatt jelentősen megváltozhat.”

Ceballos azonban egyelőre még mindig csak inkább kiegészítő ember. Kölcsön szerződése egyébiránt júniusban lejár az Arsenalnál.