Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 20: Elszabadult a pokol! – A 22. hét csapata…

Kylian Mbappé, Wissam Ben Yedder, Frankie de Jong: Három név, amit nem szívesen lát az ember az ellenfélnél. A 22. hét legjobbjai közé mindhárman bekerültek. Két Ones To Watch mellett még egy Headliner lap is fejlődött.

Az idei szezon egyik legerősebb TOTW-jét kaptuk meg a héten. Két játékos 90-es értékelés fölött, a többiek is remek statisztikával rendelkeznek. Elég Ben Yedder, vagy épp Frankie de Jong lapjára nézni.

A prímet Kylian Mbappé viszi, akinek nevét már harmadik alkalommal olvashatjuk a névsorban. Ezúttal 93-as ratinget kapott. Védekezésen kívül az összes főbb tulajdonsága eléri a 80-as minősítést. Ötös cselezésével öröm a franciával a játék. Ára viszont csillagászati, aki egy csomagban kinyitja, biztosan milliomos lesz.

Wissam Ben Yedder a kétarcú Monaco megmentője. Honfi- és poszttársával karöltve került be a legjobbak közé, Ő is harmadjára tette ezt. Neki se ez a legerősebb lapja, hiszen decemberben ő lett a Francia Bajnokság legjobb játékosa. 88-ás lapját lehet egy Squad Building Challengben teljesíteni. 590 ezer zsetonba kerül. Ben Yedder Ones To Watch lappal rendelkezik (ha informot kap, fejlődik).

Frankie de Jong Ben Yedderrel egy cipőben jár, hiszen neki is fejlődött ezzel a Ones To Watch lapja. A Barcelona középpályását könnyen be lehet építeni, hiszen remek összeköttetést ad például Lionel Messi és Virgil Van Dijk között. Lapja pedig szenzációs, minden tulajdonsága remek. Posztján az egyik legjobb a játékban (is).

Sergio Ramos a hétvégén csapatkapitányhoz hű teljesítményt nyújtott. Vezetik is a bajnokságot az ősi rivális Barcelonával szemben. 91-es lapja a Team Of The Yearek után az egyik legjobb középhátvéd a játékban. Sebessége is megvan ahhoz, hogy felvegye a tempót a szélvész csatárokkal.