Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “Ha nem jutunk tovább a BL-ben, kirúgnak”

A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola szerint klubja meneszti, hogy ha nem sikerül továbbjutniuk a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből.

Forrás: tripsterion.hu

A Manchester City a Real Madriddal találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és az előző szezonhoz képest nem megy annyira jól az angol együttesnek. Bár jelenleg másodikok az angol bajnoki tabellán, már 22 pont a hátrányuk a listavezető Liverpoollal szemben.

A Real Madrid jelenleg vezeti a spanyol bajnokságot, és bár nagyon szoros a küzdelem a Barcelonával, megeshet, hogy Pep Guardiola együttesének így sem sikerül majd továbbjutnia a BL-ben. A spanyol szakember ki is fejezte aggodalmát emiatt, és attól fél, hogy egy kiesés a karrierjének a végét is jelenthetné a Citynél.

“Meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját. Ez az álmom, és már nagyon izgatott vagyok a Real Madrid elleni felkészülés miatt is. Ez az egész folyamat, és ez a két hét a találkozó előtt lesz a legfontosabb két hét a karrieremben. Ha nem verjük meg őket, akkor az elnök vagy a sportigazgató azt fogja nekem mondani: “Ez nem elég nekünk, mi meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, szóval kirúgunk.”

– nyilatkozta Guradiola az angol Sky Sportsnak.

Szinte biztos, hogy nem fogják őt kirúgni, de azzal a spanyol tréner is tisztában van, hogy csapatának jobban kell teljesítenie a szezon hátralévő részében.

A Manchester City a BL-ben először február 26-án találkozik a Real Madriddal Spanyolországban, majd március 17-én kerül sor a visszavágóra.