Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A klublegenda a csapatkapitányt éltette!

A blancók korábbi ikonja, Fernando Hierro szerint a világ -és Európa-bajnok középhátvéd Sergio Ramos érdemeit, erényeit, valamint a pályán betöltött szerepét egy igen beszédes gondolattal foglalta össze. 

(Kép: marca.com)

Az egykori legendás hátvéd szerint bármennyire is vegyes most még Sergio Ramos megítélése, a 33 esztendős játékos visszavonulását követően már nem csak a Real Madrid szurkolói fogják látni azt, hogy Ramos mit is jelentett a profi futballnak.

“Amit Sergio Ramos igazából jelent a futballbank, azt csak a visszavonulását követően fogjuk látni pontosan!” – Idézi Hierrot a Marca.

“Számos rekordot megdöntött már, rengeteg trófeát nyert, egy igazi vezér. Szerintem tévednek azok, akik azt gondolják, hogy egy agresszív játékos. de csak azért szabálytalankodik, ha kell sárga lapot érően, hogy elkerülje a csapat a kellemetlen helyzeteket.” – Tette még hozzá a Real-legenda, aki egy korábbi harcostársáról, a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöki pozíciójára pályázó Iker Casillasról is szót ejtett.

“Iker egyértelműen már most is csodálatos nagykövete a spanyol futballnak. Az azonban, hogy indul az elnöki székért, az csak is az ő saját döntése kell hogy legyen!” – Így Hierro.