Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét kiakadt a PSG Neymarra: most egy divatbemutatón jelent meg Németországban

Neymar, akinek jelenleg épp a jövő heti, Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája meccsre kellene felépülnie a sérüléséből, most Düsseldorfba utazott egy divateseményre.

Forrás: AS

Neymar ismét feldühítette a PSG vezetőségét, mivel a minap Németországba, Düsseldorfba utazott egy divateseményre, ahol a brazil támadó nevével fémjelzett ruhákat mutatták be. Ezzel alapvetően nem lenne probléma, de Neymar elméletben sérült jelenleg, és a felépülését tölti. A PSG-re jövő héten egy nagyon fontos meccs vár, hiszen a Borussia Dortmunddal találkoznak a Bajnokok Ligájában, ahol nagy szükség lenne a brazil szélsőre is. Thomas Tuchel korábban azt nyilatkozta, hogy kétséges Neymar játéka a találkozón, de mindent megtesznek, hogy ő is a csapattal utazzon Németországba.

A játékos az elmúlt napokban már egyszer felbosszantotta a klub vezetőségét, hiszen a minden évben megrendezett hatalmas születésnapi buliján rásérült a Montpellier ellen összeszedett sérülésére.

Neymar utazását nem fogadták túl jól Párizsban, főleg, hogy jelenleg sokkal fontosabb az, hogy fitt legyen a keddi BL-mérkőzésre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@replay day 👊🏽🙏🏽🔥 my capsule NJR 📸 @gilcebola

ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,