Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lesznek “áldozatai” a Ziyech igazolásnak!

Ahogy arról mi is beszámoltunk Hakim Ziyech hivatalos is a Chelsea labdarúgója a nyártól, ám ennek az igazolásnak az lesz az “ára”, hogy jó páran távozni fognak a csapattól. 

Érthető, hogy Frank Lampard a klub menedzsere a létszámfeletti játékosait nem szeretné megtartani. Ezek között van többek között Olivier Giroud, Pedro, vagy épp Michy Batshuayi is. Ám könnyen lehet, hogy a brazil szélső Willian is rákerül erre a listára.

“Könnyebbség”, hogy ezek közül Giroudnak és Pedronak is lejár a szerződése, így értelemszerű ingyen kell őket elengedni, ám a fizetésük sem terheli tovább a csapat kasszáját. Ez igaz Willianre is, de az ő eligazolást még próbálja a londoni csapat “megakadályozni”. A belga csatár, Batshuayi kontraktusa ugyan “csak” a jövő év nyarán fog lejárni, ám ennek ellenére tőle is szabadulni fog a Chelsea akár áron alul is.

Egyes hírek szerint Ziyech után sem áll le a Chelsea, ugyanis képben van még Jadon Sancho a Dortmundtól,a Lille tehetsége, Boubakary Soumare és a Lyonos Moussa Dembele is.