Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rakitic: “Persze, hogy játszanék Ronaldo mellett!”

Ivan Rakitic többek között az átigazolásával kapcsolatban is megszólalt a Bleacher Report által szervezett eseményen.

(forrás: as.com)

A Bleacher Report nevű magazinnak köszönhetően Ivan Rakitic tegnap egy olyan eseményen vehetett részt, ahol a Reddit felhasználói kérdezhettek a horvát középpályástól.

Természetesen azonnal szóba került Messi és Ronaldo is, míg az elsőnek a GOAT státuszát kellett megvitatnia, addig a másikra akár leendő csapattársként tekintett.

“Messivel elképesztő egy csapatban játszani, úgy gondolom, hogy az elmúlt 15 évben szinte biztosan ő volt a legjobb, és talán a futball nagyjait is megelőzi a szememben. Hihetetlen volt mellette ez a 6 év.

Ami Ronaldo játékát illeti, szintén bámulatos, Messi mellett ő is korunk egyik legjobbja, élvezet nézni, ahogyan futballozik. Persze, hogy játszanék mellette is.

Neymar? A nyáron el kell döntenie, hogy mi a legfontosabb a számára. Nagyon jó barátom, és örülnék neki ha boldogan telnének az évei.

Az esetleges távozásom? Ez is a futball része, ha tovább kell állnom, akkor nem akadékoskodom, ha pedig maradnom kell, akkor boldogan maradok, hiszen szeretek a Barcelona játékosa lenni.”