Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: továbbra is a Spurs középpályása a célpont – sajtóhír

A Vörös Ördögökkel többször is szóba hozták az angol játékost, ám most egyre inkább erősödnek a hírek, melyek szerint a nyáron átteszi székhelyét Manchesterbe.


A Manchester United továbbra sem tett le a Tottenham játékosának, Eric Diernek a szerződtetéséről, angol sajtóinformációk szerint. A 26 éves angol válogatott középpályás játéka kifejezetten tetszik a manchesteriek trénerének, Ole Gunnar Solskjaernak, és úgy gondolja, hogy csapatának szüksége lehet rá.

Dier az idei idényben nem kapja meg a kellő lehetőséget, így maga is távozna szívesen, ugyanis az új vezetőedző, José Mourinho szinte egyáltalán nem bízik benne. Emellett jövő nyáron lejár a szerződése a Spursnél, ennek következtében, ha a londoni klub pénzt szeretne belőle látni, akkor már a nyáron túl kell adjanak rajta, de már így is kevesebbért, mint amennyit akarnak érte kapni.

A 26 éves játékos piaci értéke jelenleg 30 millió euró, azonban ezt már biztosan nem fogják érte megkapni, tehát a Manchester United kedvezményesen szerezhetné meg.

Dier 2014 óta a Tottenham tagja, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 230 találkozón kapott lehetőséget, amelyeken 11 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.