Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Griezmann elárulta, hogy boldog-e

Antoine Griezmann évekig tartó huzavona és színpadias események után tavaly nyáron végre az FC Barcelona játékosa lett. A világbajnok francia támadó ugyan a kezdetekben nagyon nehézkesen épült be a katalánok arculatába, a most is tükröződő bohémsága átsegítette a nehéz perióduson.

A harmadik számú madridi erőnek tartják a Getafe együttesét, amely harcban van az európai szereplésért is. A fővárosi klub tegnap délután az FC Barcelona otthonában vendégeskedett. És végül ugyan a katalánok győzelemmel húzták be a rangadót, bizony meg kellett szenvedniük a kiscsapattal. A Getafe játékát a jelek szerint jól térképezte fel Quique Setién vezetőedző, ám ennek ellenére is meggyűlt a baja Messiéknek az ellenféllel.

A lefújást követően igazán felszabadultak lehettek a Barca labdarúgói, lévén pontszámban beérték az éllovas Real Madridot. Más kérdés persze, hogy azok egy meccsel kevesebbet játszottak. A már bevezetőben is emlegetett Griezmann, mint a tegnapi nap egyik hőse, természetesen boldogan értékelt:

“A Getafe egy nehéz ellenfél. Jól presszionálnak, készek ártani neked. Megpróbáltunk nyugodtak lenni, jól megjátszani a labdát. De végül sokkal többet tettünk a sikerért, mint gondoltuk volna, és néha bizony szép megszenvedni a sikerért. Boldog vagyok-e a Barcelonában? Nagyon boldog vagyok, és nagyon jól szórakozom itt.”

– értékelt a 28 éves csatár, aki december 21. óta az első gólját szerezte a bajnokságban.