Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: “Maradjon is otthon!” – Gattuso kiutálta egyik sztárját

Csak szenved az idei szezonban a Napoli együttese. A nápolyi klub a világ egyik legértékesebb keretével rendelkezik, és bár évekig a siker kapujában topogott a Juventus mögött, most mélyen tudása alatt teljesít. A Napoli csak a Serie A alsóházában helyezkedik el, ráadásul közeleg az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő is!

A legfrissebb hírek szerint a vezetőedzőként is maximálisan különc Gennaro Gattuso a Napoli szurkolók egyik kedvencével is összerúgta a port. A kékmezes csapatot már 2015. óta erősítő Allannal van problémája az egykori Milan játékosnak. Gattuso szerint (már legalábbis a Corriere dello Sport híre alapján) csak elégedetlenek lehetnek a nyolcszoros brazil válogatott középpályással. Állítólag Allan nem hogy a meccseken, de még az edzéseken sem teszi oda magát.

Gattuso konkrétan első számú közellenséget csinált Allanból, aki szerint követhetetlen példát mutat a társainak. A 29 éves játékos ennek megfelelően nem játszott a bajnokságban már majd’ egy hónapja (előbb sérülés, majd padozás miatt). Legutóbb, az Inter elleni kupaelődöntőn viszont hatalmas meglepetésre hét percet kapott a pályán.

Gattuso viszont a tegnapi sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy Allan otthon marad Nápolyban, és nélküle utaznak Cagliariba, a vasárnapi bajnokira.