Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Drámai meccsen nyert a Tottenham! – Videóval

Az angol bajnokság 26. fordulójában őrült meccset nyert meg José Mourinho együttese, és nagyon fontos három pontot szerzett a Bajnokok Ligája indulásért folytatott versenyfutásban. 

(Kép: dailymail.co.uk)

Rémálomszerűen kezdődött a találkozó a londoniak számára, hiszen szűk 10 perc elteltével a szerelni igyekvő Toby Alderwiereldről balszerencsése módon a saját kapujába pattant a labda. (1-0)

Az Aston Villát nagyon fellelkesítette a vezető találat, de aztán érkezett Alderwireld, és a túlsó kapu előtt is szerzett egy önmagában szépségdíjas gólt, kijavítva hibáját. (1-1)

Mikor már mindenki azt gondolta, hogy döntetlennel vonulnak majd pihenőre a felek, a VAR is megerősítette, jogosan kapott egy tizenegyest a Tottenham: Son elsőre hibázott, de aztán a kipattanót már a hálóba tessékelte. (1-2)

A második félidő jóformán ugyan úgy zajlott a Spurs számára, mint az első: kaptak egy korai Engels-gólt (2-2), a slusszpoén viszont egy óriási védelmi hiba után ezúttal is az övék, egészen pontosan Soné volt, aki a 94. percben élt az előtte adódó hatalmas lehetőséggel, és megnyerte a meccset csapatának. (2-3)

Ami az egyik oldalon csalódás, az a másikon hatalmas öröm: A Tottenham már csak 1 pontra van az egy meccsel kevesebbet játszó, már BL-indulást érő helyen tanyázó Chelsea-hez képest.

Aston Villa – Tottenham 2:3 (1-2)
Góslzerzők: Alderwireld (9. -öngól), Engels (53.) illetve Alderwireld (27.), Son (47. – büntetőből és 94.)

Tabella: