Barca: Setién minden lehetséges praktikát bevet!

Nagy Ákos
Nagy Ákos
újságíró, 2020 február 17. 14:08

A mielőbbi formába lendülés érdekében a katalánok trénere, Quique Setién igyekszik minden lehetséges praktikát bevetni Barcelonában.

(Kép: marca.com)

A Barca nemrég kinevezett trénere a Getafe elleni újabb nehézkes sikert követően ugyanis két nap szabadságot adott játékosainak.

Mivel a katalánok csak a következő héten kezdik meg BL-nyolccaddöntős szereplésüket, Setién úgy döntött, megajándékozza játékosait egy rögtönzött szabadsággal. A 61 esztendős tréner feltett szándéka, hogy játékosai feltöltődve érkezzenek vissza a kedd délutáni tréningre.

A futballisták közül a legtöbben családjuk társaságában töltik a pihenőt, ám vannak akik elutaztak a katalán fővárosból. Utóbbiak táborába tartozik Lionel Messi is, aki Dubai felé vette az irányt.

Az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában tartják majd a EXPO 2020 elnevezésű világkiállítást (2020 októbere és 2021 áprilisa között), amelynek nagykövete Lionel Messi.

Messi az esemény szervezőinek meghívására vasárnap este indult Dubaiba, ahol elsősorban promóciós kötelezettségei vannak, így számos sajtórendezvényen is részt vesz – Ennyit a pihenésről…