Korábbi csapatához térhet vissza a PSG brazil sztárja – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 február 17. 18:49

Nemzetközi lapinformációk szerint a PSG lejáró szerződésű brazil hátvédje minden bizonnyal előző klubjához fog visszatérni a nyári szünetben…

A Calciomercato portál jelentése szerint a PSG csapatától nyáron minden bizonnyal szabadon igazolhatóként távozó Thiago Silva megszerzését korábbi csapata, az AC Milan komolyan fontolóra vette, és az olasz átigazolási hírekkel foglalkozó forrás szerint a brazil hátvéd is hajlik a közös folytatásra.

A 35 éves hátvéd 2012-ben 42 millió euró ellenében igazolt az AC Milantól a francia fővárosba, előző állomáshelyén három esztendőt húzott le. Annak idején gyakorlatilag a mostani, világklasszisokra épülő PSG első igazi sztárigazolása volt, őt követték aztán a többiek.

A rutinos brazil középhátvéd jelenleg a nyolcadik (utolsó?) szezonját tölti a csapatnál, és az aktuálisan futó idény során eddig 28 mérkőzésen lépett pályára. Összességében pedig Silva már több mint 300 tétmérkőzést játszott a francia klub színeiben.

Azt korábban már a francia sajtó is megerősítette, hogy Silva nem tervezi szerződése megújítását a párizsi sztárcsapattal, minden bizonnyal el fogja hagyni a csapatot, a kérdés már inkább az lehet, hogy hol folytatja…