Ligán belülről erősítené meg védelmét az Atlético Madrid – sajtóhír

Sz.Patrik
Sz.Patrik
újságíró, 2020 február 17. 09:50

A “Matracosok” hiába rendelkeznek négy belsővédővel, mégis újabb igazolásra készülnek erre a posztra.


Az Atlético Madrid a Real Valladolid középhátvédjét, Mohammed Salisut szemelték ki hátsósoruk megerősítésére, a CalcioMercato értesülései szerint. A 20 éves fiatal bekk kirobbanthatatlan a spanyol gárda kezdőjéből, de ez nem is meglepő, hiszen kiváló teljesítményt nyújt, ezért is figyelt fel rá a madridi gárda. Jelenlegi piaci értékét 20 millió euróra taksálják, azonban a szerződésében egy 12 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, így nem is kerülne sokba annak, aki szeretné őt szerződtetni.

Az Atletinél nincsenek teljesen megelégedve a nyáron igazolt Felpie teljesítményével és, ha Savic vagy Giménez nem bevethető, akkor nem a legstabilabb a védelmük. Ez meg is látszott, amikor az uguruayi több héten keresztül nem volt bevethető. Diego Simeone is pozitív véleménnyel volt a fiatal ghánai játékosról, de kérdéses, hogy nyáron ő marad-e még a csapat vezetőedzője.

A madridi csapaton kívül még a Valencia és a Getafe is aktívan figyeli Salisu játékát, sőt a “Denevérek” állítólag már fel is vették a kapcsolatot a Valladoliddal, azonban komoly tárgyalásokat egyelőre nem folytattak a felek.

A 20 éves ghánai védő 24 bajnoki találkozón lépett pályára idén, amelyeken 1-1 gólt és gólpasszt sikerült összehoznia.