Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: a River Plate őrzi előnyét a Boca Juniors előtt

Az elmúlt hétvégén újabb fordulót bonyolítottak le a hajrájában járó argentin bajnokság (Superliga) 2019-2020-as idényében, és a bajnoki címért harcoló két óriás ezúttal sem hibázott…

A magunk mögött hagyott 20. forduló után is megmaradt a hárompontos különbsége az első két helyezett között a River Plate javára a Boca Juniors együttesével szemben. Az éllovas “Milliomosok” Matías Suárez korai góljával, minimális különbséggel diadalmaskodtak a Banfield ellen, mely színeiben végre bemutatkozhatott a nagy visszatérő, Dani Osvaldo. Eközben a Boca valóságos gólfesztivált rendezett az újonc Central Córdoba ellen, hiszen két kihagyott tizenegyes ellenére is 4-0-ra diadalmaskodtak a kétgólos Carlos Tévez vezérletével.

A többiek közül az Argentinos Juniors fontos győzelmével fellépett a harmadik helyre; Hernán Crespo megszerezte első sikerét a Defensa y Justicia élén, méghozzá éppen a vezetőségben Verónt és G. Militót, a pályán Mascheranót és Rojót alkalmazó Estudiantes La Plata ellenében; míg a Diego Maradona által fémjelzett Gimnasia La Plata sorsa az újabb vereséggel végleg megpecsételődni látszik az első osztályban.

Az elmúlt forduló eredményei

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye

További argentin focival kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!