Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: befejeződött a kiváló játékos idénye!

Ahogyan arról nemrégiben beszámoltunk, újabb sérülés sújtotta a Tottenham csapatát. Ennek kapcsán a londoni gárda menedzsere a keddi napon részletesen tájékoztatást adott sérült játékosának állapotáról…

José Mourinho véleménye szerint a kéztörése miatt operációra kényszerülő Szon Hung Min a hivatalos tájékoztatásban jegyzett néhány hét helyett sajnálatos módon jóval hosszabb kihagyásra számíthat:

“Nem hiszem, hogy visszatér ebben az idényben. Ha játszik még egy-két meccset, az a sajtósunk miatt lesz, mert ő nagyon optimista, én pedig remélem, hogy igaza van. De legbelül tudom, hogy mégsem. Nem gondolok arra, hogy ebben az idényben játszhat még.”

A 27 esztendős Dél-koreai szélső a 2019-2020-as idényben minden sorozatot figyelembe véve 32 pályára lépés alatt tizenhatszor volt eredményes és kilenc gólpasszt adott, elvesztése mind a Premier League hajrájában, mind a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában érzékeny veszteség lehet a Tottenham számára, pláne hogy egy darabig még Harry Kane is biztosan harcképtelen lesz.